Bellamy Gallery doet het nét even anders. Stelt andere prioriteiten. 
Maakt mooie basisartikelen, die zich moeiteloos laten combineren met de rest van je garderobe. Alles is van hoge kwaliteit en heeft een zekere mate van tijdloosheid. Feel-good items, waarvan je weet dat ze je goed staan, en dat ze goed doen. Don’t buy more, buy better, is het motto.  En met onze key-pieces kun je alle kanten op!

(tekst gaat verder onder de foto's)

opstaan tegen wegwerpcultuur

Bellamy Gallery staat op tegen wegwerpcultuur. Het ethos: koop minder, maar duurzamer en draag ze met liefde tot aan de laatste draad. Bij Bellamy Gallery vind je dan ook dé vriendinnen voor in je kledingkast: de mooiste merinowollen trui waarin je kunt wonen, je lievelingsvest, de ideale blouse waarin je je altijd mooi en comfortabel voelt.

In plaats van constant nieuwe collecties te bedenken, is Bellamy Gallery tijdloos en seizoensloos en bedoeld voor alle leeftijden. Ofwel: klasse in eenvoud & ingetogen elegantie. Echte Bellamy -klassiekers blijven in de collectie en krijgen er vaak nog een zusje bij!

(tekst gaat verder onder de foto's)

Vriendschappen met producten

Bellamy Gallery gaat over leven, niet overleven. Ze bouwen vriendschappen op met hun producenten, waardoor er wordt gewerkt onder geweldige werkomstandigheden. 

Productie vindt voornamelijk plaats in Europa en dan het meest in Italië. Natuurlijk betekent het produceren van dicht bij huis minder transport en veel minder vervuiling. Soms wordt gekozen voor productie in een land buiten Europa, zoals Madagaskar en Marokko, maar enkel als dit de duurzaamste weg is.

Meer weten? 
[email protected] / [email protected]
020-6140814